Biler som står på bukk i verkstedet til Bilexperten.
Blå illustrasjon av skiftenøkkel og skrutrekker.

Verksted: service og reparasjon

Vi tar hånd om din bil

Kompetanse og verktøy

Reparasjon eller bytte av slitedeler og annet som går i stykker på bilen er viktig. Alt fra bremser til støtdempere og vindusviskerblader. Det kreves riktig kompetanse og (ofte kompleks) utstyr for å utføre reparasjoner og feilsøkingsjobber. Bilexperten har tilgang til noen av verdens beste feilsøking- og diagnosesystemer, bl.a. via vårt samarbeid med Bosch Car Service, men også via direkte avtaler med bl.a. KGK og FCA / Fiat Professional.

Flåte / proffkunde:

Vi kan varebiler og kan hjelpe deg med å legge opp planlagt vedlikehold for dine kjøretøy, slik at du har sprer vedlikehold utover året ved å være i forkant.

Premium

De siste årene har vi opparbeidet oss kompetanse innenfor Premiumklassen som bl.a. Porsche, hvor vi har tilgang til Porsches avanserte diagnoseutstyr og støtte fra Boschs online service-team i Tyskland. Du beholder selvsagt din garanti, og får dokumentasjon i bilens digitale servicehefte.

Har du varebil eller bobil?

Vårt verksted også er autorisert for større biler (opptil 7,5 tonn).

Garanti på slitedeler

Du kan kjenne deg trygg på at bilen er i gode hender når du leverer din bil til oss, i tillegg gir vi 3 års garanti på de fleste reserve- og slitedeler.