Biler som står på bukk i verkstedet til Bilexperten.
Blå illustrasjon av skiftenøkkel og skrutrekker.

Verksted: service og reparasjon

Vi tar hånd om din bil

Kompetanse og verktøy

Reparasjon eller bytte av slitedeler og annet som går i stykker på bilen er viktig. Alt fra bremser til støtdempere og vindusviskerblader. Det kreves riktig kompetanse og (ofte kompleks) utstyr for å utføre reparasjoner og feilsøkingsjobber. Bilexperten har tilgang til noen av verdens beste feilsøking- og diagnosesystemer, bl.a. via vårt samarbeid med Bosch Car Service, men også via direkte avtaler med bl.a. KGK og FCA / Fiat Professional.

Flåte / proffkunde:

Vi kan varebiler og kan hjelpe deg med å legge opp planlagt vedlikehold for dine kjøretøy, slik at du har sprer vedlikehold utover året ved å være i forkant.

Premium

De siste årene har vi opparbeidet oss kompetanse innenfor Premiumklassen som bl.a. Porsche, hvor vi har tilgang til Porsches avanserte diagnoseutstyr og støtte fra Boschs online service-team i Tyskland. Du beholder selvsagt din garanti, og får dokumentasjon i bilens digitale servicehefte.

Har du varebil eller bobil?

Garanti på slitedeler

Du kan kjenne deg trygg på at bilen er i gode hender når du leverer din bil til oss, i tillegg gir vi 3 års garanti på de fleste reserve- og slitedeler.